0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
-21 %
Visokog Kvaliteta 1PC Ručno Kože Podmazana Alat Gornji Esencijalnih Ulja Ivice Ulje Kutiju Aplikator Alat Crna

Visokog Kvaliteta 1PC Ručno Kože Podmazana Alat Gornji Esencijalnih Ulja Ivice Ulje Kutiju Aplikator Alat Crna

KM 8.00
KM 10.11
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu


vreću
Osobine :
Upotreba : odnosi na kožu proizvoda u raznim oblicima uključujući torbicu, mobilni telefon pokriti, kaiš, itd. Pogodan za razne vrste kože robe, polu-gotov proizvod ili prefinjena ulje ivici, kao što su : prava koza, koža, itd.
Specifikacije :
Predmet : Kožnu Brod Ulje Kutija
Materijal : PP Plastične
Boja : Crna
Velicina : Top Dužina : je 8,5 cm/3.35 u; Dole Dužina : debljine 9,8 cm/3.86 u; Visina : 2.8 cm/1.1 u.
Paket Spiska :
Kožna Brod Ulje Kutiju x 1 pc
Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz sastanak primio. Ako predmet je u posjedu više od 7 dana, to će smatrati nekada i nećemo ISSUEA POVRAT novca ILI ZAMJENU za tebe. NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola. Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za uzvrat, i tvoj red ISPRAVE. Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od aliexpress. ILI, možda si izabrao da zamenu. Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.
12 mjeseci Proizvođač je ograničen Garancija za neispravni sadržaj (bez sadržaj oštećen i/ili zloupotrebljavali nakon primitka). Dodatke dođi sa 3 mjeseca garanciju. Neispravni stvari MORAJU SE prijaviti i vratio se u garancija period (i u originalnom pakovanje, ako je moguće). Moraš nam reći šta defekt i daj nam tvoj red broj. NE MOŽEMO POPRAVITI ILI ZAMIJENITI STVARI SA ISTEKLA GARANCIJA.
Ti se složiti da sve navedeno na listi politika na naručio na aliexpress!
Naše radno vreme je od 9 : 00 do 6 : 00 h (ČASOVA+8) od ponedjeljka do nedjelje. I naša kancelarija je zatvorena u nedjelju i praznicima (Peking) ako imate bilo kakvih pitanja,slobodno nas kontaktirati na aliexpress poruku,dat ćemo sve od sebe da odgovore na vaša pitanja, u 48 sati. tokom praznika,za odlaganje odgovor,izvinjavamo se duboko. Spasi Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti Spasiti

Više detalja

:
Hicello
:
ulje kutija
:
kožna zanat
:

Slični proizvodi u kategoriji