0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
-32 %
1PC Šasija Pripremite se Ispred Anti-Naginje Tanjir Za 1/10 Rc Auto Hpi Metak 3.0 Flux Planini/St 101210 101269 101268 BMT0016 RCAWD Aluminijuma

1PC Šasija Pripremite se Ispred Anti-Naginje Tanjir Za 1/10 Rc Auto Hpi Metak 3.0 Flux Planini/St 101210 101269 101268 BMT0016 RCAWD Aluminijuma

KM 8.00
KM 11.70
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu


Dobrodošli RCAWD
Proizvod Ime : Šasija Pripremite se Ispred Anti-Naginje Tanjir Za : RC Auto Skali : 1/10 Boja Opcije : Multicolour Materijal : kroz mašinu aluminijske legure Za : 1/10 HPI Bullet3.0 ST/PLANINI/WR8 Paket Qty. : 1 PC Opis : Ispred Anti-Naginje Tanjir Za Boju : Ovaj proizvod bila obojena do anodic tragovima oksidacije tretman . Ponekad boja će biti malo drukčije kao anodic tragovima oksidacije tretman . nadam se da to znaš prije nego što red. Zbog Nule : Somtimes to će biti neki kvar na površinu kao ogrebotina . Jer metal je vrlo lako biti izgreban . Nadamo se da su vaše razumijevanje .
____________________________________________________________________________________________________________________________
O Proizvodima
O Boja : Metal proizvoda bila obojena do anodic tragovima oksidacije tretman . Ponekad boja će biti malo drukčije kao anodic tragovima oksidacije tretman . Nadam se da to znaš prije nego što red.
Zbog Nule : Jer metal je vrlo lako biti izgreban. Metala proizvoda možda neki kvar na površinu kao ogrebotina. Nadamo se da su vaše razumijevanje.
O Različitim Serije Proces : možda je svaki serije proces će biti neki differents sa pojavom, to neće uticati na proizvode radi. Nadam se da to znaš prije nego što red.
Za Dostavu 1. molim potvrdi točna adresa prije red . Ako morate mijenjati adresu nakon red , molim vas otkazati i imam novog poretka sa točna adresa . 2. molim vas ponuditi adresu na engleskom. Analphabetic sistem adresu neće biti poslao od brodskih kompanija . I ovo naređenje možda otkazati . Ali Express Premije Dostava U Ruskom Kupcu, 1. Slušalicu Ime kašu biti pasoš ime. 2. Mjeseca vrijednost bi trebalo biti manje od 1000 eura i težinu bi trebalo biti manje od 31kg . Ili ti moram platiti porez . 3. Količina proizvoda u jedan broj, ili boje , ne bi trebao biti više od 5 pc . Ili ti moram platiti porez . 4. Nakon isprave, nosač će te pitam da ponudi pasoš broj , pasoš ime i pasoš Izdavanje Sastanak . I ti moraš da potpisali odobrenje Carine dozvolu sporazum online.
Kontakt sa nama za povrat novca za 15 dana, ako ne dobiju nakon 60 isporuka dana. Ponuda za praćenje broj koji je pratio informaciju . Zamjeriti ako proizvod biti slomljena na brodovima.

Više detalja

:
:
Automobili
:
BMT0016
:
Ukršteni Konektori/Žice
:
Skup
:
:
Sastavio razreda
:
RCAWD
:
Šasija Pripremite Se Ispred Anti-Naginje Tanjir
:
Šasija Pripremite Se Ispred Anti-Naginje Tanjir
Zbog:
1/10 Rc Auto Hpi Metak 3.0 Flux Planini/Sv.
Proizvoda:
Šasija Pripremite Se Ispred Anti-Naginje Tanjir
:
1/10
predmet broj:
BMT0016

Slični proizvodi u kategoriji