0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
wLure je 8,5 cm 12g Prazan Duboko Ronilac Crankbait 10 po kutiji Jasno Namamiti tijelo sa Očima 3-4 Metara Dubine Pecanje Mamac UPC733P10

wLure je 8,5 cm 12g Prazan Duboko Ronilac Crankbait 10 po kutiji Jasno Namamiti tijelo sa Očima 3-4 Metara Dubine Pecanje Mamac UPC733P10

KM 13.50
Dostupno za vašu narudžbu

Na skladištu


Specifikacija : Količinu : 10 namami po pakovanju
Dužina : 3 1/3 cm (je 8,5 cm) Tijelo Dužina : 2 cm (5 cm) Težinu : 3/8 ozu (11.5 g) Veličine oko : 5mm (ne pođeš sa pecanje oči i splita zvoni) Tip : Prazan Namamiti Tijelo(Crankbait)
Dubinu : Duboko Ronilac
Osobine :
Odlična Izvedba Visoke Rezolucije Tijelo Detalj Ravnotežu Uzdrmati Sustav
Služba :
Dostava u roku od 24 sata
24/7 Usluzi
Opis :
Crankbait pecanje namami su relativno kratak, stubby začepi sa velikim usne to ih čini skok i mrdati kada je preuzeto. Oni su odlična za imitira shad, minnows, smuđ, bass, ili pastrmka fry, pa su veoma efektivne kada ribe mamce ili fingerlings su u vodi. Ali, oni su također nacrtati refleks udara u mnogim uslove i jako su dobri kada trči duž dno i naleteo prepreka, kao drvo ili stene.
U crankbait je usnu teži da drži hooks dalje od prepreka, nemoj biti stidljiv o kontaktu. Većina crankbaits su vezivanja i uzdići na kroz prste linija je prestani-i-idi povrati cini namamiti skok i ustanite. Jer crankbaits su naoružani sa dve grupe vijeku hooks, to obično nije potrebno da uložio mnogo truda u okruženju udicu. Mnogi crankbaits dostupne su i sa unutrašnje uzdrmati, što privući još više napada od neaktivni ribu.Crankbait pecanje namami su relativno kratak, stubby začepi sa velikim usne to ih čini skok i mrdati kada je preuzeto. Oni su odlična za imitira shad, minnows, smuđ, bass, ili pastrmka fry, pa su veoma efektivne kada ribe mamce ili fingerlings su u vodi. Ali, oni su također nacrtati refleks udara u mnogim uslove i jako su dobri kada trči duž dno i naleteo prepreka, kao drvo ili stene.
U crankbait je usnu teži da drži hooks dalje od prepreka, nemoj biti stidljiv o kontaktu. Većina crankbaits su vezivanja i uzdići na kroz prste linija je prestani-i-idi povrati cini namamiti skok i ustanite. Jer crankbaits su naoružani sa dve grupe vijeku hooks, to obično nije potrebno da uložio mnogo truda u okruženju udicu. Mnogi crankbaits dostupne su i sa unutrašnje uzdrmati, što privući još više napada od neaktivni ribu.

Više detalja

:
Umjetna Mamac
kategorija:
Namamiti
Položaj:
Jezero,Rezervoar Pond,Reke,Tok
:
wLure
:
UPC733P10

Slični proizvodi u kategoriji